1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Winnie --> Nem nagyon szeretnéd neked vitatkozni, mert nagy tisztelettel olvasom egy másik (feliratokkal foglalkozó) oldalon a hozzászólásaidat! :)
    DE...a klisét itt nem úgy értem, mint pl. az ID4 esetében, hanem ha lebontjuk a filmet jelenetekre, akkor minden egyes jelenet elején már tudjuk is a jelenet végét. Mire is gondolok?
    -= SPOILER =-
    1. Apuci megfog egy köteg gránátot...naná, hogy Ő robbantja fel az egyik tripodot!
    2. Tim Robbins és Cruise bemegy "verekedni"...na vajon ki jön ki győztesen? Az persze mindegy, hogy Tim vagy két fejjel nagyobb, 50 kilóval súlyosabb, militari őrült.
    3. "Ne izgulj! Látjuk még Bobby-t....naná, hogy a végén ő is előjön a házból!
    stb., stb., stb...

Azt meg végképp nem értem, hogy látvány terén miért dícsérik a filmet, hiszen egy szerda esti 'Szörnyű Gyilkos Rém Visszavág 3'-ban sokkal több speciális effekt van, mint ebben. Amikor már végre azt gondolná az ember, hogy "Na most aztán végre látunk valami frankó kis harcot", akkor szépen visszatérnek Cruise papa vívódására valamelyik gyerekkel, és persze a lényegből semmit nem mutatnak. Lsd. Repülőgép crash.

Egy szónak is száz a vége, NEKEM nem tetszett! Erre mondják, hogy ízlések és pofonok...

Visszatérve egy mondatodra, hogy ebben a filmben mi volt a lényeg...persze! De akkor miért nem az volt a címe, hogy Menetelés Bostonba?! ;)
    Szerintem nagyon sok mindent szeretett volna belezsúfolni, de igazából egyik vonalat sem sikerült jól kidolgoznia. Sem a "Rossz apából - Jó Apa", sem a " Támadnak az Idegenek, Jajj de borzasztó" feelinget nem lehetett átérezni. Mondom, én végig azt éreztem, hogy én ezt a filmet már láttam, csak sokkal jobb "feldolgozásban"....SIGNS!!!