[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Leírtam lentebb, de ha gondolod kifejtem:
-többen 10 pontot adtak rá, ezért hasonlítom a Pulp-hoz, mert az nálam 10-es film.
-a Pulp-nek volt hasonló szotrija, azaz 3-4 különálló történet, amik mégis mesterien kapcsolódtak 1máshoz
(Amúgy nem írtam sehol, hogy HASONLÍT a két film, láttam mindkettőt és képes vagyok különbséget tenni egy brilliáns amerikai filmszatíra és egy erőszakon alapuló uncsi képregény-adaptáció között.)
Slussz poénként, a magyar csokkerek többsége NEM TUDJA ki az a Robert Rodriquez, de Q.T. nevét olvasva beugrik valami véres-sárgaruhás-kardozós csaj bosszúhadjárata amit nagyon nagyon imádott és EZÉRT elmegy a moziba, hogy megnézze a Sin City-t mint az új Tarantino filmet. (megtörtént, mögöttem áltak a sorban a szőkék és Tarantinoval azonosították a Sin City-t, pedig felette még két másik név is szerepelt, de az már nem érdekelte őket).
De ez csak adalék, nem ezért hasonlítom hozzá, csak úgy mondom.