1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Loál János #21340
    Igen, valóban teljesen felesleges, és értelmetlen a ponyvaregényhez hasonlítani. :D

"3 totál egysíkú, egymáshoz 99%-ban nem kapcsolódó sztorit" - 3 teljesen különálló történet, annyiban kapcsolódnak, hogy a szereplők feltűnnek 1-1 pillanatra a másik szereplő történetében. Miért kéne ennél jobban kapcsolódniuk??? Van ilyen előírás valahol? Ajánlom a 4 szoba című alkotást, abban is vendégrendez Tarantino bácsi, és totális a párhuzam. Ha láttad, akkor érted, miről beszélek. Ha már a Ponyvaregényt hoztad elő.

"nélkülöztek majdnem mindennemű poént" - Hát nemtom, én főleg a Marv-os történeten rengetegszer röhögtem a haverommal, meg a kisszámú közönséggel együtt (bár mi röhögtünk legtöbbször, a véres jeleneteken sokan nem). Ott meg egyenesen nyerítettem, mikor SPOILER!!! Dwight viszi a halott Jackie Boy-t, megállítja a motoros rendőr, megjegyzi, hogy "A barátja nagyon elázott!", ő meg, mint egy mintapolgár: "Nem is hagytam vezetni!". /SPOILER!!!

"leg jelentéktelenebb szereplők maradnak életben a végén" - Legjelentéktelenebb egybe írandó, plusz Dwight túlélte a nőjével együtt.

"film noire" - Azt ez e betűt felejtsd el a végéről. :D

"5-6 (esetleg több) pisztolygolyót is kibír" - Képregényátirat.

"Még ha esetleg azt csűrték-csavarták volna egy teljes filmen keresztül, tán még jó is lett volna..." - Úgy tudom, a képregény sem CSAK RÓLA szól.