[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen ám, de hol volt ez a 3 rész összefonódása pl. egy Ponyvaregényhez képest? Sehol.
Láthattunk benne 3 totál egysíkú, egymáshoz 99%-ban nem kapcsolódó sztorit, amik nélkülöztek majdnem mindennemű poént illetve öncélúan minél erőszakosabb jelenetekből álltak. És unalmasak is voltak. Nekem legalábbis. Nem tudtam izgulni senkiért, mert tudtam, hogy úgyis a leg jelentéktelenebb szereplők maradnak életben a végén.
Az egész film vitathatatlan erénye a film noire hangulat és a tökéletes képregény feeling. Akinek elég annyi, hogy sin ciy-ben minden átlagos hekus illetve rosszfiú 5-6 (esetleg több) pisztolygolyót is kibír, az élvezze, de én nem tudtam.
Egyedül Marv sztorija jött be egy kicsit, jó volt az idióta nőimádó érzékeny vadbarom karaktere, de ennyi. Még ha esetleg azt csűrték-csavarták volna egy teljes filmen keresztül, tán még jó is lett volna...