[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
" Többek között azért írtam amit írtam, mert marhára nem tetszik, hogy egy művészfilmről, ami nem kasszasikerhajhászásra készült tömegfilm, olyasvalaki ír leálázó kritikát, aki a fentebb említett filmek rajongója, hiszen ez a film nem is ennek a célközönségnek készült."
Nem értek egyet! Ha sztárokat zsúfolsz egy akármilyen filmbe, az onnantól igenis KASSZAROBBANTÁSRA készült, lehet akárki a rendezője és szólhat akármiről!
Ugyanakkor én továbbra is tartom az a véleményem, hogy a Sin City-nek az erőszak bemutatásán kívül más értelme nincsen, illetve ez meg sem közelíti a "művészfilm" kategóriát. Ez alapján a Kill Bill is művészfilm...
Továbbá teljesen butaságnak tartom, hogy egy ilyen amerikai filmről azt jelented ki, hogy nem kellett volna széles körben vetíteni, mert SZERINTED ezt nem értik meg annyian mint ahányan beülnek rá, mert ez művészfilm. Továbbra is a RENDEZŐ egy film atyja, és ha Ő úgy találja, hogy Mo-on bizony bemutatjuk a filmet, had hozzon a konyhára, leszarjuk, hogy ott azt se tudják mi az a Sin City, akkor biza butaság művészfilmről beszélgetni.
Itt bizony hiba van az egész koncepcióval.
Ha sztárokkal pakolsz tele egy kultképregény-feldolgozást, és odaírod a plakátra, hogy "Q.T. társrendezésében" akkor biza tele lesz a mozi kis 12-14 éves fiatalokkal, akinek EZ KELL (mármint az erőszak, a bunyó, a vagesz csávók meg csöcsök) és bambán maguk elé néző idősebbekkel, akik többet vártak egy ilyen rendezőpáros munkájától... (ez utóbbi lennék én) :-D