1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Adrian Graves
    Khm, megjegyezném finoman, éppen ezért fogalmaztam úgy, hogy ezekre a filmekre van igény. És megjegyezném finoman, éppen ezért mondtam, hogy a Sin City nem való mindenkinek. Továbba megjegyezném finoman, azt hiszem én is arra próbáltam kilyukadni, ez a film egy adott közönségnek készült. Csak épp azt nem értem, miért van mindenki lesápadva rajta, ha egyszer én se járok az xxx2 topicba (bár lehet, hogy tettem ott látogatást :D ).
    Továbbra is tartom, hogy a Sin City világa nem csak a Blasta által megnevezett dolgokról szól. Nem csak a látványvilág érdekelt, bár zseniális a megvalósítása, ha belegondolsz, látványvilág terén a Mátrixot is isteníthetném. De nem teszem. Olyasvalamiről szól, ami a nyugati világ szemében, szemünkben manapság ismeretlen. No persze, a tüneti kezelés az erőszak volt, de könyörgöm, egy noir képregénytől mi mást vársz? De egy ok-okozati hálót felépítve... Erre nyílván kaphatnék negatív reakciót, nem áll szándékomban erről vitát nyitni, mert végeláthatlan órákig bomlaszhatnánk a fórumot ilyesmivel.
    Egyébként a Kémkölykök (gyerekfimen túlmenő) létjogosultságán én is lesápadtam. Bár soha nem láttam, és nem is fogom, hacsak le nem kötöznek a székhez és ki nem peckelik a szemhéjaimat. De állítólag pl Peter Jacksonnak is van korai, marha szar filmje, ugyanakkor a Gyűrűk Ura forgatásánál kitett magáért, amennyire lehet, visszahozta a filmvászonra a könyv hangulatát.
    Tartom azt is, hogy a filmet nem kellett volna ilyen széles körben vetíteni, éppen az említett viták keletkezése miatt. De teljesen jogos, hogy a forgalmazót nem ez, hanem a nevekkel elérhető profit érdekli.
    Továbbá elnézést kérek mindenkitől, aikik az "ezekre van igény" felszólalásomat sértésnek vették. Ez nem egy durva kritika, bár a véleményem a filmekről (s nem feltétlenül a célközönségről) megvan, hanem egy tény kijelentése, mely alá is lett támasztva. A magam részéről még örülök is annak, hogy nem szereti mindenki ugyanazt, elég sivár lenne a körkép. Többek között azért írtam amit írtam, mert marhára nem tetszik, hogy egy művészfilmről, ami nem kasszasikerhajhászásra készült tömegfilm, olyasvalaki ír leálázó kritikát, aki a fentebb említett filmek rajongója, hiszen ez a film nem is ennek a célközönségnek készült.
    Mindenesetre úgy vélem, hogy teljesen külöböző szempontokból vizsgáljuk az adott témát, így nincs értelme erről vitatkozni.
    Ugyanakkor azt senkitől nem tűröm, hogy egy békésen megfogalmazott szöveget fellengzősnek ítéljen, avagy lekezelően szóljon. Direkt különállítottam a különböző célközönségeket, így e kijelentés alaptalan. Ezt a kifejezést akkor használhatnád, ha ismernél, és így is ez lenne a véleményed. De mivel fikarcnyi fogalmad sincs arról, hogy ki vagyok (max egy pár szó alapján kialakított, előítéletekkel dúsított vélemnyed), a legmélyebb tisztelettel kérlek, hogy fogd be azt a buzi nagy pofád. Egyébként, szerinted, a fellengzésnek (14-15 éves kort leszámítva) van értelme egy fórumon, ahol valamilyen szinten anonim emberek beszélnek egy-egy adott témáról? A szó, amit használni akartál: vélemény.
    No, további szép napot