[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Adrian Graves #20818 Sin City
A Sin City-t valsznleg sokan nem szerették. Az a sok ember, aki elmegy a moziba, és szereti az Ice Cube, a Vin Diesel, vagy stb filmeket, bizopnyára utálta. Vagy az a sok ember, aki meglátta a szereplők listáját, és elm,ent a moziba, az tuti, hogy utálta. Manapság ilyen filmekre nincs igény. Manapságaz XXX 2-re van igény, a Mátrixra van igény, az Amerikai Pite 226-ra van igény, a Star Warsra (mármint az újra, a régit én sem vetem meg) van igény, a Pókemberre van igény, stb. Nyilvánvalóan ezek lesznek az ász filmek.
Tökéletesen megértem, hogy sokaknak nem tetszett a film, mint ahogy én is utáltam a fentebb említett produkciókat, melyek egy videojáték színvonalával vetekedtek. De rengeteg embernek ez az izgalmas, ez a kikapcsolódás, a szórakozás. És tuti, hogy a nézők 70%-a tévúton került be a mozbia, azt sem tudva, mi valójában a Sin City, nem tudva, hogy mire ülnek be. Talán okosabb döntés lett volna a szervezők részéről, ha csak néhány helyen adják le, mint anno a Hero-t, a Musa-t, vagy az Interstate 60-t (Asszem, Úttalan út volt a magyar címe). VVagy ha publikálják rendesen a film alapanyagát Magyarországon.
A Sin City meg olyasfajta film, mint Ambrose Bierce, vagy Edgar Allen Poe művei. Nem való mindenkinek. Nagyon nem. De az a réteg, akiknek készült... szal a legjobb film, amit az utóbbi időkben láttam.