[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mellesleg rengeteg faszságot láttam tőled is leírva, ráadásul irtó szar magyarsággal ...
Azonkívül míg a Trója a történelem roppant butyuta átirata volt, ami csak azért volt ehető a nézők egy részének, mert Pittel adták el. Az Alexander történetének fonala legalább korrekt volt, mégha sok olyan dolgot vitt bele Stone, amit nem feltétlenül kellett volna csakazért is kihangsúlyozni. Szépen átugrottak majd visszakanyarodtak részekhez, így amikor már éppen szólni akartam, kitértek arra is, amit vártam, így az embernek nem volt hiányérzete. A végén lezajlott csata + elég komolyra sikeredett. Az a tipikus, "még egy ilyen, és nem marad seregem" történet volt. Roppant hatásosan csinálta meg Stone.
A Trója a ritka szar színészi alakítások miatt - bár látványos volt - roppan művi film. Műanyag film. Popcornos, plázás.Amolyan "Süsüs", ahol Torzomborz megostromolta az egyoldalu várat. Valahogy idétlen volt a partraszálláson át - a védők túlerőben a parton -, a párviadalon keresztül az egész "action". Minek is ment ki a várból a hős? Ja, hogy megküzdjön Pittel. De minek? Csak azért, hogy Bradnek legyen még egy jelenete, ahol küzd és mutogatja magát.
Mellesleg a Lázadás a Bountyn sokkal unalmasabb és szarabb történelmi film az Alexandernél, mint ahogy a többi film is, amit írtam.
-Spartacus
-Attila (Anthony Quinn)
-Első lovag
-Luther
-A három muskétás (Charlie Sheen)
-A könnyűlovasság támadása
Megjegyzem ott volt az "szvsz" ...
És ha már te az Alexandert a legrosszabbként emlegeted, javaslom nézd meg az Attilát Anthony Quinnel. De írhattam volna a Honfoglalást, vagy a Sacra Coronát.