[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az én véleményem az Appleseed-ről Sok spoilerrel!!!!
Az Appleseed-et fél éve néztem meg és nekem történetileg egy animehez kevés volt a látvány tényleg ütős viszont tele van ordalmas nagy baromságokkal... (SPOILER: csak az egyik, hogy Deunan aki magában max 45 kiló fél kézzel fogja Braierost aki a cyborg testtel lehet kb 200 kiló) és a robotok nem idegen robotok már akkor sem, hanem egy másik állam robotjai. Ez nem derül ki részletesen az anime-ből de a világ itt is 2 részre osztott Egyik oldal droidokat és bioroidokat használ a másik oldal pedig speciálisan képzett armorba bújtatott katonákat... Az ESWAT pedig a katonákat használó világrész rendfentartó csoportja magyarul ők a BM:).. Sokadrészt pedig nekem túlsnassz volt a film... elment az összes puskapor a látványra.... és végig olyan érzésem volt mintha Braieros-t embernek gondolták volna ki a story megírásánál és a végén cyborg lett belőle, mert a CG-sek máshogy gondolták... ÉS utoljára pedig a bioroidokat nem "megújítani" kell hanem egymás közötti szaporodásra nem képesek viszont úgy lettek megtervezve, hogy képesek legyenek végszükség esetén az utódnemzésre ezért nekik is van ciklusuk folyamatosan termelődnek a hormonjaik és időnként meg kell szakítani a biológiai ciklusukat. Magyarul megakadályozzák az evolúciós fejlődést... és az egymás közötti szaporodásért felelős képességek létrejöttét.. a filmben ez jól el van magyarázva:) így fejből kicsit bonyás:)