1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Alien
    Mai és tegnapi termés:

The Clearing (Ember rablás) Elég gyenge film volt, aki még nem látta ne nézze meg mert nem érdemes :) Eegy emberrablásos sztori van benne, és az a néző (legalábbis én) várja a csattanót, ami nem jön...

The Butterfly Effect (Pillangó hatás)
    Na ez már tetszett jó kis film :) Valaki elmondaná, hogy a director's cut-nál hogy van vége a filmnek?

Man On Fire (A tűzben edzett férfi)

Az eleje a filnnek tetszik, ahogyan a kislány és a Denzel közötti kapcsolatról van szó, aztán kicsit Punisher szerű a második fele (bár annyira nem), nekem tetszett, Denzel Washingtont amúgy is birom, jó színész :)

SPOILER
    Amikor mondta a csávó, hogy kinyírta a kislányt utána azon reménykedtem végig, hogy jajj ne már, ilyen aranyos-édes kislányt nehogy megöljenek már, na a végén csak bejött, hogy mégis él :)

The Manchurian Candidate (A mandzsúriai jelölt)

Ismét egy Denzel Washington film, nem volt rossz ez sem, bár egyszer nézhető filmek közé tartozik.