[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hat erdekes...
haverom jott azzal hogy nekem meg pisztos nem volt ilyen kapcsolatom vagy valami...
(megjegyzes: igenis volt ket baratnom egyszerre.. sooot egy suliba jartunk es mindkettot nagyon szerettem)
de al enyeg hogy a haver jott hogy biztos nem volt meg ilyen mely kapcsolatom vagy valami..
hat nem azert.. az ufok se tamadtak meg megis tetszenek az ufos filmek. .a capa sem tamadott meg megis szerettem a capas filmeket.. a tornado se sodort meg el megis tetszett a twister ( persze ma mar azoka filmek nem olyan joak de akkor tetszettek)
es mostansag tetszett a big fish.. osszeszorult a gyomrom.. torkomban gomboc es konnycsepp a szemem sarkaban szal nem vagyok az a megnezem terminator faceval az osszes filmet emberke...
szoval nem kell minden atelni ahhoz hogy tetszedjen vagy ne tetszedjen.. bar meg nincs felesegem es nemtok igy flortolni a hata mogott.. de csaptam a szelet ket nonek...de ez a film szamomra akkor sem tetszett.. lattam mar romantikusabb filmet ..lattam mar dramasabbat stb.. de ez a film sehol nem volt