[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SAW
--------------------------
Na énis túlvagyok rajta.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem sem egyezik a véleményem Sephi-vel.
A film nem rossz, sőt.
De a lentebb említett alapfilmeknél egyszerűen nem jobb.
Én pl. a film 3/4-nél felfigyeltem a bent fekvő hullára, egész egyszerűen azért tűnt fel, mert minden kis fassággal igyekeztek elterelni a figyelmünket, csűrték-csavarták a sztorit, és akkor beugrott: Ki a tököm az a hulla a szobában? Miért nem foglalkoznak vele? Miért van ott?
Egyből beugrott, hogy kell legyen valami még vele.
Nem, nem találtam ki a végét, csak sejtettem, hogy lesz még valami a hullával...
Viszont egy dolog kurvára zavart:
Mégpedig a fűrészes rész.
Ugyanis egy embernek szvsz iszonyat sok kell ahhoz, hogy megcsonkolja magát.
Egy telefon-t NEM ELÉRNI viszont szerintem nem vált ki ilyen eufólikus állapotot, hogy levágja a saját lábát, mégha veszélyben a családja a vonal túlsó végén.
Slussz poénként ott volt még az, hogy azzal a kurva fűrésszel ELÉRHETTE VOLNA A TELEFONT!!!!!!!!
Legalább rakták volna olyan távolságra, hogy ez fel se merüljön bennem.
De ha ott lettem volna, tuti minden eshetőséget megnézek, mielőtt levágom a saját lábam. (nem is beszéltem még a nadrágról, amit ha szétszakított volna, még távolabbról is elérhette volna a mobilt...)
Mivel ez a HIBA egyértelműen a film főjeleneténél volt, így azt kell mondjam ELBASZTÁK!
Sem a Hetedikben, sem a BWP-ben nem tapasztaltam ilyen vagy ehhez hasonló hibát. Ezért egyértelműen azok alá sorolandó (és nem értek egyet a BWP ide sorolásával sem)!
Összességében kiemelkedik a mai átlag thrillerek közül. A vége azért kellőképpen sokkoló, a fűrészelésnél téptem a hajam, (főleg azért, mert ott motoszkált bennem, hogy nem kellett volna megtennie) és nem találtam ki egyértelműen a végét sem.
Pont: 7/10
Ajánlom mindenkinek!!!! ;-)
(de a Hetedik sokkal jobb :-))