1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Nem mondtam, hogy félelemetesebb csak "egyszerűen" jobb(nekem legalábbis).Ezzel szerintem az emberek legalább 80%-a egyet fog érteni.Te ezek szerint 10-20%-ba tartozol, van ilyen.
    A Hetedik számomra azért(is) etalon, mert a csattanó nem a szokásos "ki a gyilkos" témakörre épül, hanem valami TELJESEN másra.Ez az amitől még mai szemmel is újszerű és nem szokványos film.
    Melleleg nekem más filmek jelentik a félelmet.Pl. Jelek, Más Világ, A szem stb.Ezektől filmnézés közben, főleg éjszaka, sűrűn pillantottam a hátam mögé, illetve csak felkapcsolt villanyok mellett közlekedtem.Az ilyen filmektől(Saw) nem tudok félni, semmi olyan nincs bennük amitől összecsinálnám magam.Persze a Hetediktől sem féltem, más dolgok miatt volt jó film.Ettől függetlenül, a Saw egy nagyon jó és emlékezetes film, mint ahogy lentebb is írtam, csak az az 1-2 szarvashiba ne lenne benne.

SAW SPOILER!

Mondjuk én meg ebben a filmben tudtam a csattatnót-bizonyos szinten.Amikor a "gyilkos" fejét mutatják az ablakban, akit Danny Glover észrevesz, már akkor tudtam, hogy talán valami teljesen más befejezés lesz, mint a szokásos elkapom a gyilkost.A filmesek nem akarhatják, hogy ilyen egyszerűen lelepleződjön,szinte biztos voltam benne, hogy félre akarnak vezetni.Ezután már egyfolytában arra vártam, hogy mikor derül ki, hogy a fotós is benne van, vagy Danny Glover vagy valaki más.Jó, arra nem számítottam, hogy a halott faszi fog felkelni, de nem igazán lepett meg.