[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem a GITS2-ben az nem tetszett, hogy vagy túl éles és túl tiszta volt a CGI, vagy elmosták blur-ral. Meg általában is inkább cyberpunkos jellegű volt. A Casshern-ben szinte minden egységesen fémszínű, bump map-os, rozsdás-koszos, meg füst és gőz csap fel itt-ott, a por felcsapódások meg egyszerűen lehengerlőek. Nekem látványra jobban bejön ez a stílus. Minőségre lehet, hogy nem olyan penge, mint egy GITS, de szvsz ez élvezetesebb és élethűbb.
A komcsit nem szó szerint kellett érteni, de jellegében hasonlít a mai kínai, de még inkább az észak-koreai személyi kultuszt övező felhajtáshoz és hajcihőhöz. A legjobb példája ennek a mindenütt kint lévő óriás kivetítők, ahol állandóan szajkózzák, hogy minden tökéletes, minden rendben működik, mindenki legyen hű a vezérünkhöz és a szokásos blabla.
Én határozottan céges megbízóra emlékszem, de majd megnézem még egyszer.
A vége meg... hát igen, az a bizonyos képsor, amikor bemutatják a másik nézőpontot is és hogy ki van ott, az tényleg gyilkos. Mindent azonnal helyretesz és mindent megmagyaráz. Egyszerűen zseniális. :)