1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Megnéztem Casshernt..... Imádom az animeket elsősorban leszögezném és láttam már jópárat (szerintem 100 felett van a számuk ha 1 sorozatot egynek veszünk) És csak a legjobbaknak van ilyen végük mint ennek... Úgy ültem le megnézni mint egy filmet, de teljesen magával ragadott az anime-s megvalósítás és maga a mondanivaló... A CG szerintem nem olyan überbrutál (IMO kifejezetten középszerű nem tudom milyen minőségben látta Petruz a GITZS2 Innocence-t de az mérföldekkel jobban meg van csinálva)

Innentől SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont a storyhoz(amit az #17700-ban írtál) pár kiegészítést tennék: Eurázsiát egyesítő háborúba csöppenünk. Igen csak a hetes szektor van hátra mint meghódítatlan terület. Tökéletes diktatúra van, de nem kommunista.. bármilyen diktatúra lehet. A prof nem egy cég megbízásából, hanem a Kormány (azon belül a Védelmi Minisztérium) megbízásából kezd dolgozni komolyabban a témán és nem hoz létre testeket hanem amiket a vízben látsz pont a testek amiket az őssejtek kinyerésére felhasználnak és a villám miatt (ami a végén kiderül, hogy valójában micsoda) újra megtelnek az élet esszenciájával és összeillesztődnek. A prof fiát egy nagynyomású kamrába zárják amíg el nem készül a ruha ami képes lenne megzabolázni a fiú halott testében rekedt élő lélek által ébresztett energiát. Aztán nem mondanak nagy dolgokat minden második mondatban (IMO a GITS2-ben sem tették) hanem a végén van egy olyan ütős összegzés, amit eddig csak a End Of Evangelionnál és a Rahxephonnál láttam. Ugyanis a film történetvezetéséből kifolyólag csakis az utolsó 10 percben válik az egész világossá... (és a Coup D'Etat sem rossz benne:)

Számomra a film 10/10-es ugyanis el kell vonatkoztatni ettől a világtól benne és maximálisan élvezhető.. Nálam felkerült a legnagyobbak közé....