[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #15947 Roviden leirom miert nem tetszett, de elore bocsatom, hogy nem vagyok hivatasos filmfikamen. Nekem a legtobb film bejovos.
!SPOILER!
En azt vartam, hogy egy Predator folenyes kiraly kis sci-fi akcio film lesz. Erre mi van? Az elejen a 3 Predatorbol 2 azonnal meghal. Mar ekkor kezdett elmenni a kedvem. Azutan jottek a baromsagok. A predatorban benne van az embrio (ekkore bena "harcost", aki leveszi a sisakot), de az alienek siman tamadjak. Az alien filmekbol nem ez tunt eddig. A vegen az atomrobbanas elol siman elfutnak a kiralyno szokas szerint tuleli. Mi tortenik? Az hogy a csaj egy szal polobon a -50 fokban siman megoli a kiralynot egy lanccal. A nagymeno predatort meg kinyirjak. Ekkora baromsagot.
Jonnek a predator fejesek es a haverjuk holtestet elviszik. Semmi ellenorzes. Tobb ezer eve toljak ezt harcos dolgot de nem ellenorzik a haverjuk tetemet. Jah persze. Na ezutan jon a legnagyobb lol. A kiralnyo ugy oli meg a predet hogy atdofi a mellkasat. Persze a kis nyomoronca nem dolgik meg, mert a hajon siman kikel. De mi ertelme? Kikel a kis nyomi egy predatorokkal teli hajon. Maximum elintez 1-t de a tobbi vasirtot csinal belole.
Klisekkel felipitett otvarszar forgatokonyves szarsag a film. Csinalhattak volna egy kulos hent filmet, de nem.
A vegen a csajnak szivesseget tehettek volna azzal hogy kinyirjak. Ugy is meghal a hidegben
!SPOILER!