1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kolbasz
    Taxi 3 --> szar.
    Underworld --> Igen látványos akciófilm. Nincs szájbarágás, erőltetett faszságok. Úgy egyben van. Király.
    Wild at Heart (Veszett Világ) --> Lynch film, ennek megfelelően érdekes. Tele van groteszk elemekkel. Van egy különleges atmoszférája. Igazán az érdekes benne, hogy nem igazán tudod, hogy mi miért történik, csak azt, hogy történik, és van. Ez az alapsztori. Amitől érdekes lesz a film, az a körítés. De nálam még mindig a Mulhollan Drive a király!
    Amerikai história X --> Kicsit kidolgozatlan, elnagyolt forgatókönyv és jellemek. A nagy náci megtérése is kiszámítható és nevetséges. Igazán nincs kidolgozva az ok. Nekem nem jött be annyira.
    Ponyvaregény --> Na hát ez egy Tarantino klasszikus. Az egyetlen érdekes dolog, amit találtam benne, az a film címe és a jellege közötti párhuzam. A cím ugyanis a ponyvaregény, ami kétes értékű, esetleg értéktelen könyvet jelent. Ha végignézzük a jó hosszú filmet, kb ugyanezt kapjuk. A párbeszédek mind jelentéktelenek és kis apróságokról szólnak. Az igazi cselekmény nagyon felhígul ezekben a dialógusokban. Volt pár jó pillanata a filmnek, de engem különösen nem hatott meg.