1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Nem a time Machine tetszett mindkét feldolgozás.. És a könyv persze utánozhatatlan... Mondjuk én Orweel összes látomását szeretem.. az 1984-ből készült film is durván jól sikerült... A távoli jövőben a társadalomrajzon van a hangsúly.... A morlokok kiszolgáják a felszínen élőket tuéajdonképpen ők viztosítanak élelmet és megélhetést, de ezért esténként kemény sarcot szednek... És ez a Prof megérkezéséig keményen így is van... Az új feldolgozásban ezt a részét nem emelik ki annyira, hogy a felszínen élő szép emberek milyen gondtalanul élnek...

Másik Kontroll ez már nem sephihez kötődik:)

Szerintem nézd meg mégegyszer azt a filmet.. érteni is kell a filmet nem csak bambulni... NEM VÍgjáték.... Hanem jellem- és társadalomraz... a poénok csak kellenek bele... mert helyzetviccek... de visszabb megtalálod értekezésem a filmről.. (jó messzire olyan 2 hónapja írtam:)