1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    "Már megbocsáss, de nem én követek el lopást, hanem az, aki illegális másolatot csinál és azt pénzért eladja."

Ha akarod, gondold így. Ezzel a logikával tehát ha az utcán sétálsz és valaki lelopja mondjuk a cipődet rólad, akkor amíg el nem adja, addig nem követ el lopást.

"a filmek, zenék letöltése nem, amíg magáncélra történik a felhasználás. Pont."

Így van. Elég nagy szarban is vannak a jogalkotók, mert nincs egységes szabályozás Európában, ráadásul senki nem gondolt évekkel ezelőtt az mp3 és az avi ilyen méretű elterjedésére. Meglátjuk, hogy egyébként így marad-e a dolog, nem valószínű, ugyanis a jogászok is nagyon sokat vitatkoznak ezen, lehet mindkét féle értelmezésre rengeteg példát találni a neten is.
    De a korábbi hozzászólásodban a játékokra írtad azt, hogy másolható/lopható, nem az mp3-ra. Az pedig továbbra sem...

"olvass vissza, hogy ki kezdte ezt a hangnemet, meg a Loálozást!!!"

Visszaolvastam.
    Nem vagyok meggyőzve. Naponta hatszor kezdhetnék ámokfutásba én is, ha pl. Jano minden loálozására bepöccennék :D