[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hellboy -
Nem is tudom hogy kezdjem. Talan ez az egyetlen film amit ugy neztem vegig hogy nem asitottam egyszer sem. Ez kerem nem egy kozonseges baromsag volt hanem egy baromi jo storyval megaldott eszmeletlen jo akciofilm volt. Volt benne minden! Humor , szerelem es akcio. Velemenyem szerint ez erosen veri az X-Man es Spiderman filmeket mert nekem ez 100-zor jobban teccet. Alig varom a holnapot mert megyek megint megnezni. Mondom eszmeletlenul jora sikeredett. Minden egyes szereplonek megvolt a maga hatasa es szemelyisege. HP humora 10 pontos! Volt hgoy konyekkel rohogtem a hulye beszolasain.
SPOILER ON
Ket dolog volt ami zavart a filmben. Az egyik az hogy amikor meg az elejen HB rohan a szorny utan es kiiernek az utcara. Na most. Varosban jaccodott a jelenet emberek voltak az utcakon megis az autok ugy mentek az uton mintha rally verseny lett volna. Varosban mar a 50 km/h is gyors nem hogy az a 100 km.h amivel azok a kocsik mentek. Erre azert figyelhettek volna a rendezok. A masik az hogy szerintem kicsit eroltetett volt mar az a jelenet amikor HP feleleszti azt a orosz hullat. Bar igaz hogy a kepregenyben (mar aki olvasta tudta) benne volt egy ilyen jelenet. Talan a rendezo mindenre ki a akart terni?
SPOILER OFF
Egy szo mint szaz nekem eddig ebben az evben ez a legjobb film amit lattam es mar alig varom a 2006-ra esedekes masodik reszt.