1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Cvd
    Nono. Nem kell ilyen stílusban oktatni. Leírtad a véleményed, én is az enyémet. Nem várom hogy megtérj, de felkapni se kell a vizet. Mint írtam, a Tarantino filmekkel kapcsolatban nem egyezik a véleményük, mint sok más stílusban sem. Attól hogy te nem látod meg bennük a pluszt, még nem vagy "kevesebb", csak más. Én sem látom mi a jó azokban a mai tucathorrorokban, amik meg neked tetszenek. Azt viszont ki merem jelenteni hogy a Kill Bill-ek sokkal nagyobb sikerre tettek szert mint a fent említett horrorokból akár 5-10 együtt. Ez azért jelent valamit. A kritikusokkal kapcsolatban viszont nagyon nincs igazad. Sok kritikus esik abba a hibába hogy úgy akar kitűnni a többi közül, hogy a többiekkel szemben piszkosul lehúz valamit és arra számít hogy így majd felfigyelnek rá. Ráadásul eleve viszolygok attól hogy más mondja meg nekem akármilyen művészeti ágban hogy mit kell szeretni és mit nem. Ez nagyon szobjektív dolog, aki nem képes magában kialakítani ezt az hallgasson csak a kritikusokra.