[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen, manapság lehet hogy divat Tarantino-t szeretni.
És igen, vanak rengetegen akik csak divatból szeretik.
De akkor is egy Ponyvaregény, vagy egy Kutyaszorítóban és egy 4 szoba (4. rész) után senki ne merje azt mondani, hogy nem egy irdatlan nagy tehettsége ennek a világnak!
Mert az!
Függetlenül attól, hogy divat szeretni vagy sem!
Aki képtelen felismerni a Ponyvaregény mesteri karaktereit, párbeszédeit és helyzetképeit, aki képtelen izgulni és ámulni a Reservoir Dogs-on, aki nem fetreng a röhögéstől a 4 szoba negyedik része alatt, (és aki nem élvezi Samuel vagy Michael Keaton játékát a Jackie Brown-ban ;-))) az legyen már olyan kedves és ne merje fikázni a Kill Bill-t, hanem rögzítse magában a tényt, hogy kissé egyszerűbb annál, hogy Tarantino szemén keresztül lássa a világot, hogy egy Tarantino alkotás elszórakoztassa...
Én se járok művészmozikba, (a hideg kiráz az oda járó emberektől is) nekem Tarantino, Boyle, Richie, (és talán Scott) jelentik a filmezés művészetét, viszont nem is fikázom egyik művészben látható filmet se, egyszerűen konstatáltam, hogy nem nekem készítik Őket (najó, néha 1-1 film jó a művészben is)