[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát akkor a triplax xXx-ről beszélek. És a mozi előtti, illetve a HBO-s verzióról. Tegnep kicsit túlnyomtam a témét, de nagyon meglepett, hogy a 2-nel semmi köze egymáshoz. Nekem a baszós jelent maradt meg legjobban azért írtam azt is, de más is van még ott.
Akkor mi lehet a #12171 film ami xXx felirattal kezdődik, a HBO-verziós xXx a főszereplője aki szintén ügynök, a HBO-varziós síró ügynöksegéd a haverja lessz, és mehet vale, a végén ő is tetovál és kap egy csajt magamögé a motorra meg olyan sisakja van mint xXx-nek. Ja és be is vannak öltözve ilyen gojóálló protektoros motoroscuccba mikor rohangálna és lövöédözni mennek motoron. A lényeg meg, hogy bejutnak valami hegyoldali épületbe, úgy hogy másznak a falakon.
De amit te láttál az ez volt:
xXx egy kaszkadőr akit a film 1/2-ében beszerveznek a titkosszolgálatba, van valami hajó amiről ideggázrakétat lőnek ki, de xXx megakadályozza. A végén meg az orosz csajjal fekszik a tengerparton és kap egy új küldetést (HBO)