[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na! Az a film pontosan a remekem peldaja hogy hogyan kell megcsinalni az egyik elgroszabb konyvadaptaciot:)))
A tortenet harom konyv es a filmbet az elso 30 perceben megtortenik a ket elso konyv cselekmenye majd telyesen a fejere alitva a tortenetet olyan befejezese van hogy felaltam es idegesen kimentem a mozibol :)
Pl.
Danglars mintha egy keregeto lenne es valami 5 jelentben jelenik meg a filben mikor a konyvben o a legfontosabb szemely es meghozza meg is hal ami nem is igaz.
Szines gravalt meghihovak kuld szerte szejel a grof amelyeket meg most 2004-ben is eleg nehez megcsinalnies kell hozza es jo nyomtato :)
Villefort meghal a konyvben nem lecskjak.
Fernand pedgi fejbe lovi magat a konyvben nem hogy nagy csatajelenet van a vegen lool.
Fernand a konyvben nem is megy az elejen Edmond-al Elba szigetere itt meg a legjobb haverok.
Villeford lanya a filmben Villeford anya :)))
Meg meg sorohatnam eleget.
Tudom hogy nem lehetett volna megcsinalni rendesen mert sok penz meg ido de akkoris ha egy fiatal gyermek megnezi a filmet mar nem fogja elolvasni a muvet es elete vegeig teves informaciokkal fog elni errol a remek konyvrol.
Rohelyes...