1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Hola. Én ezt a véleményedet nem tudom osztani, mert bár igaz, hogy a Lamborghini film sajnos nagyon vékony, az tényleg csak egy laza megfilmesítése a cég wikipedia oldalának. Tényleg semmi extra, kvázi egy dokumentumfilm.

Ezzel szemben a Ferrari film bár nem egy nagy durranás, de azért a cég igen fontos mérföldkövéről, a sok rettenetes halált okozó versenyről -amiről én addig nem is tudtam- elég szép képet kapunk. Plusz Enzo csapongó, különc személyiségét és a nőügyeit is megismerjük kissé. De nem egy kiemelkedő film, az tény, rossznak, uninformatívnak semmiképpen nem mondanám.

Nade a Ford v Ferrari mindezeket bőven übereli mint film, mivel bemutatja azt a nem kis teljesítményt ahogy a Ford elhatározta és véghezvitte, hogy a Ferrari egyeduralmának véget vet a Le Mans-on. Ráadásul tele frankó jelenettel az ikonikus GT40 fejlesztéséről illetve Ken Miles-ról a zseni pilótáról.
    Én legalábbis így láttam ezeket a filmeket.

Amúgy ha tényleg kritikán aluli autóversenyes filmrol van szó, akkor a már a címében is nevettséges Race for Glory (magyarul Verseny a győzelemért... Édes krisztusom, mégis mi másért versenyezne bárki is??? Szex az orgazmusért, Lélegzés a létezésért esetleg még johetne...) már tényleg a legalja film az Audi és a Lancia 80as évekbeli rally harcáról. Vérciki autós jelenetek, teljesen gáz szereplok, és még Daniel Bruhl-t is bekasztingolták egy bűnrossz "a gonosz gigavállalat felfuvallkodott hólyag embere" szerepre. Na ezt a filmet tényleg nem ajánlom még autób*ziknak se.