[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hawkie22 #106326 Azt már a megjelenés napján megnéztem, az is felültetett a nosztalgiavonatra. Amit viszont ma néztem meg moziban, az a
Deadpool & Wolverine
Basszus, ha az elsö két rész tetszett, akkor ez is nagyon fog. Akció, poénok, a föszereplök mind-mind ott vannak a szeren. Nem hiába küzdött Ryan Reynolds azért, hogy összehozzák Deadpoolt Wolverine-el, minden pénzt megért. Nálunk németeknél PG16-os plecsnivel megy, Magyarországon, ha az információm nem csal, akkor 18-as karikával megy a mozikban. De joggal. Vér minden mennyiségben, trágár, pimasz beszólások, altáji poénok, de csak pont annyira, hogy ne menjen el a gusztustalanság irányába, minden, amit Deadpooltól és Ryan Reynoldstól megszokhattunk. Nagyon jó volt látni Hugh Jackmant Rozsomákként, kisujjból kirázta a karaktert. A fögonosz, mint eddig sok Marvel filmben számomra felejthetö, a motivációja érthetö, de érezhetöen úgy írták meg, hogy egyfilmes fögonosz legyen.
Amit az utóbbi idök Marvel-filmjei elkúrtak, azt most a Disney-Marvel páros ezzel a filmmel helyretett. Nagyon jók a kiutalások, ezt a filmet látni kell mindenkinek, aki az eddigi Deadpool filmeket szerette. A cameok pedig már csak hab a tortán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Hangya (halott)
- Elektra
- Blade
- Channing Tatum Gambitként (ugye nagyon régóta szerette volna eljátszani a karaktert)
- Kardfog
- Béka
- Lady Deathstrike
- Bulldózer
- Pyro
- Peter az X-Force-ból
- X-23
- Lady Deadpool és még 100 másik variáns
- Head Deadpool
- Dogpool
- Johnny Storm az F4-böl
- az orosz csávó a Punisherböl
- Azazel
- és még egy csomó másik mutáns az X-Men-filmekböl, akiknek most hirtelen nem jut eszembe a neve
- és hát ugye Blind Earl, Vanessa, Dopinder, Negaszonikus Tinitorpedó, Yu-Ki-O és Küklopsz (bár nekik a haveri szerepen kívül most nem osztottak más lapot, eleget szerepeltek már az elsö két részben)
- és ugyan sok a cameo, de ez nem megy a sztori rovására, pont annyit vannak jelen, amennyit kell, nem többet, nem kevesebbet.
Nekem ez most szubjektíven és objektíven is 10/10, de nézzétek el nekem, Deadpool és Wolverine a két kedvenc karakterem a Marvel univerzumban. Ma egyedül mentem moziba, de szombaton megyek megint megnézni, akkor már haverokkal. :)
A vége nagyon olyan lett, mintha lezárták volna Deadpool sztoriját, de nem hinném, hogy ekkora siker után ne folytatnák a sztorit (mert ne kételkedjünk abban, hogy bankot robbant, 3 teremben vetítették egyszerre a filmet nálunk, 3D, angol nyelvü feliratos és szinkronizált, mind a három terem tele volt, nem volt üres szék a termekben).
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.07.25. 00:33:46