[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hawkie22 #106324 Bad Boys: Ride or die (2024)
Hú, gyerekek, ebben minden ott volt, amiért az elözö részeket szerettük. Lassabban indul be a sztori, de ha egyszer beindult, onnantól nem volt megállás. A sztori mélységéröl lehet vitatkozni, én nem fogok, a film minden percét élveztem. És végre Reggie is megkapta az 5 perc hírnevet. Amit a film közepe táján lemüvelt, még néztem volna egy ideig. :)
Számomra minden ült a filmben, a két föszereplö közti kémia már az elsö rész óta megvan töretlenül, most kevesebb poén volt, de nem bántam, az elözö rész "mellékszereplöi" mostanra már mondhatni föszereplökké avanzsáltak, az akciójelenetek, mint eddig mindig is tökéletesen megkoreografáltak, kellö mennyiségüek és nincs sok érzelgés se a filmben, pont annyi van, amennyi kell bele. Lehet, hogy másnak más a véleménye a filmröl, számomra az utóbbi hónapok legjobb akciófilmje, talán azt is megkockáztatnám, hogy az elmúlt 1-2 év legjobbja. De lehet, hogy csak a nosztalgia beszél belölem, az elsö három részt imádom.
Szubjektív pontszám 10/10, objektiv 8-8,5/10.