1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    Nem tudom, minek kellett volna átjönnie. Nekem egy King Kong-film vagy egy szuperhösfilm élvezetéhez nem kell semmilyen viszonyítási alap, még csak elvonatkoztatnom se kell, mert eleve úgy ülök be a filmre, hogy TUDOM, hogy az amit látok, az nem a valóság, nem létezik a mi világunkban, emiatt nem is kell azon gondolkodnom, hogy King Kong meg Godzilla hogy tudnak megállni egy rombolón a nyílt vízen vagy miért tud mondjuk Vasember repülni, amikor az a kis reaktor a mellén a büdös életben nem tudna 1 percnél tovább elegendö energiát nyújtani a páncélnak és még lehetne sorolni. Egyszerüen nem viszonyítok semmihez, hanem megpróbálom élvezni. Aztán lehet, hogy besül az egész, mert mondjuk a történet egy nulla, mint pl. az Immortals esetében vagy valami más miatt, de az meg már az én bajom.

Mondjuk egy Halálos iramban film esetén más a helyzet, de az már más téma. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.05.19. 13:12:08