1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Na várj már egy kicsit, nehogy már nekem kelljen egy primitív, logikai és egyéb bukfencekkel agyonb@szott filmhez lealacsonyodnom, hogy élvezzem, mert ha nem teszem meg akkor szegényebb leszek egy É.L.M.É.N.N.Y.E.L????!!!
    Kezdjek el vándor-wurstlikba is járni, és lövöldözzek pontatlan légpuskával zsebpecára, mert az az igazi élmény és szórakozás, nem? Meg olvassak Romana és egyéb ponyva köteteket, mert igazából azok tök jók csak én vagyok ilyen hülye válogatós meg mindenben értelmet keresö véglény, nem? :D :D :D

"ez a való életben sem veri ki sok embernél a biztosítékot" - de igen, eléggé kiveri, ebben biztos lehetsz.

A sarki fényről pedig (wikipedia részlet jön): Sarki fény akkor keletkezik, amikor a napszél annyira felkavarja a magnetoszférát, hogy töltött részecskék hatolnak be a napszélből és a magnetoszférából a felső légkörbe, a Föld mágneses mezejének vonzására, ahol energiájuk egy részét átadják a légkörnek. A légkör összetevői emiatt ionizálódnak és gerjesztődnek, így fényt bocsátanak ki különböző színekben.
    Tehát NAPszél. Meg Magnetoszféra. És Felsö Légkör.
    Ezek közul egyik sincs a Föld belsejében. :D
    De ennyit nem is ér ez a moslék film, temérdek hibája mellett említettem ezt a logikai marhaságot csak, felejtsuk is el :)