[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a kánon szerint nem a nap süt,hanem valami sarki fényhez hasonló jelenség kelt fényt. a sarki fény alapvetően az ,hogy a töltött elektronok és protonok átadják az energiájukat a légkörnek,ami ionizálódik,és különböző színű fényt gerjeszt. miért ne lehetne ez a jelenség ott is. a Földi légkörben a napszél gerjeszti,de ott lent gerjesztheti akármi,a föld magjának közelsége,vulkanikus tevékenység(vulkánkitörésnél is vannak különböző fényjelenségek,villámok stb) :D meg továbbra is egy scifiről van szó,illetve egy filmről. a szórakoztatás a cél(ebben az esetben persze egy gagyi az egész)de nem kell minden filmnek a tudományos hátterére magyarázatot keresni. ha elmondták volna miért van ott fény,abba is bele lehetne kötni,egyszerűen fogadd el hogy ez ilyen,és próbáld meg élvezni. kapcsold ki az agyad,és csak sodródj,ezek az agyatlan filmek pont erre valók :D
Ha úgy nézel filmet hogy az értelmét és valós technikai magyarázatokat keresel minden egyes jelenetben,akkor az élvezeti értéket rontod le magadnak :)
#106220: a világban csak a közelmúltban két olyan IGAZI háború van(ukrán-orosz,izrael-palesztin,és még biztos egy rakás másik afrikában stb) ahol nők és gyerekek tömegei halnak meg,ez a való életben sem veri ki sok embernél a biztosítékot,miért verné ki egy filmben ? :D
hogy miért lett rózsaszín? ennek is megvan a háttere,mégpedig egy képregényben. A filmben nem kötik az orrunkra,de Tiamat nevű titántól szerezte,ami bár az első filmben asszem csak megemlítenek egy mondatban. igen tudom,honnan kéne tudnai az egyszeri nézőnek,akinek fingja sincs a képregényről? nemtudom,elmondhatták volna egy mondatban.
és igen,a jövőben bármi megtörténhet,mert sztori szerint a monarch állatorvosa pont a "jó" titánoknak szánt robotikán dolgozik,így kapott kesztyűt is a majom. ugye egy kesztyű nem nagy szám abban a világban ahol megépítették a mechagodzillát.
lényeg a lényeg,a ffilm valóba kissé bugyuta,a látvány ütős. Ti pedig csak próbáljátok meg élvezni,és kevesebbet agyalni dolgokon ,mert a végén besokalltok :D én is ilyen voltam,már el tudom engedni,ahogy pl a könyv adaptációs filmeknél is,pl a dune ,hogy nem követi szórol szóra a könyvet. egyedül a warcraft film az ami még most is fel tud dühíteni,hogy azt hogy sikerült így elkúrni,és kb eldobni az esélyt,hogy további filmek készüljenek :D