[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hawkie22 #105332 Préda
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, jó lett a film. A film sztorija egyszerü, de egy vadász-préda jellegü filmhez nem is kell tolsztoji magasságokba emelni a történetet. A film kellöen véres lett, az eleje kicsit lassan indul be, de ez kell a karakter(ek) bemutatásához, pont elég idöt kaptak, aztán szép lassan beindul az akció.
Számomra nem olyan zavaró a nöi föhös, férfi már végzett a ragadozóval (ugye Schwarzi 1987-ben), meg az eddigi filmekben is mindig férfiak csapkodták szét öket, most ideje volt a gyengébbik nem részéröl a revans.
Az is tetszett, hogy a yautjának is úgymond korabeli fegyverei voltak, semmi vállról indítható plazmaágyú meg miegymás, bár technikailag még így is jóval az akkori ember felett volt. A csajszi jól használta a természet adta lehetöségeket, el is mondta ugye a bátyjának valamikor a filmben, hogy okosabb, mint a legtöbb férfi vadász, akik nem gondolkodnak, csak mennek és ölnek.
A ragadozó is kellö idöt kapott a vásznon, jól is nézett ki, brutális is volt, teljesen klappolt minden.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a csajszi a végén igazán eltehette volna a sisakot emlékbe. Vagy valamelyik fegyvert. Vagy akár mindent. Aki legyözi a másikat, azé a zsákmány úgyszólván. Én biztos eltettem volna öket. A másik dolog meg, a fegyver a végén pedig az, amelyiket Danny Glover karaktere megkapja a 2. rész végén az ürhajóban, miután legyözte a Predatort. Viszont így felmerül a kérdés, hogy mikor is vették vissza a yautják a stukkert az indiánoktól?
Kíváncsi leszek, milyen irányba indul el ezután a franchise, mert szerintem biztos, hogy sikeres lesz a film, egy folytatásra biztos behívják a rendezöt. Remélem, igazam lesz.
8/10
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.08.05. 23:19:55