[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem kell sarkítani, annyit írtam hogy Ben Affleck már a kiöregedett változatot játszotta, a szerepe szerint már több mint 20 éve van a porondon mint Batman. Joker itt már megölte Dick Graysont. Szemben ezzel a 2022-es Batman filmben még csak két éve űzi az ipart a karakter.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy a pár hsz-el alattunk lévő fórumtárs "mindegyik rész ugyan ott egyhelyben topog ugyan azt az idöt fedi le" állítás emiatt annyira nem igaz a Batman filmekre.
Én nem láttam emos kölyköt, inkább egy fiatal felnőttet, Batman bőrébe bújva. Igen, mondhatni ez a valami még nem Batman. Még Bruce sem az a Playboy, akit ismerünk.
Két dolgot vártam a filmtől. 1. A DC univerzum legjobb detektíve, ez pipa, örültem hogy ezen volt a hangsúly.
2. Mentális betegség/zavar: pipa. Szerintem ez a másik fontos jellemzője a Batman képregényeknek, hogy pl. mindegyik ellenfele reprezentál valamilyen torzult lelkiállapotot (általában gyerekkorból merítve). Nekem bejött, én élveztem.