1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    Az a 12 éves kissrác igazából kislány, legalábbis én úgy vettem ki, csak nagyon fel akar már nöni így 7000 év után és ezért alakulgat át 20+ csajokká.
    Viszont amit nem értek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- most ugye itt volt Ajak, mint legföbb Eternals a Földön, erre az a 3 deviant farkas meg a fönök simán elintézi? Az volt csak a szuperereje, hogy önmagát gyógyítja? Ez így elég gyengus.
    - mindenkinek volt egy szuperereje, néha kettö, azt annyi. Ezek nekem nem Eternals-ök meg Istenek, csak sima hösök/antihösök.
    - meg ez a John Snow gyerek? Most ö akkor ki is volt? Egy sima ember vagy valami több? A film végi mondata, a "családi hátterem bonyolult..." Most akkor ez cliffhanger akart lenni vagy valami poén akart lenni?
    - a film végi cliffhangerrel nagyon akartak egy második részt, nem vagyok biztos viszont benne, hogy lesz is belöle valami. Pedig a stáblista utáni jelenettel is erre bazíroznak.
    - eddig ugye csak akkor szólhattak bele a dolgok menetébe, ha deviantok voltak a dolgok mögött. De most, hogy kinyírták a Celestial-t, akkor mostantól feloldódik ez a megkötés?

Nem mondom, hogy nem szórakoztam rajta, de nagyon messze van minöségre az eddigi Marvel-filmektöl. Ez lesz az elsö Marvel film, ami nem többször nézös nálam.

4,5/10
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.11.21. 11:48:51