1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Space Jam: A New Legacy

Eszmeletlenul eroltetett :(

De nem nekunk lett gyartva. Hany evesek voltatok mikor lattatok az elso reszt? 8?10?12?14? A mostani gyerekeknek, pont ugyan annyira fog tetszeni ez mint nekunk az elso. Foleg ezzel az uj digitalis reszevel. Az elso reszt meglestem a fiammal kb 1 hete. Tegnap meg a masodik reszt. Neki az uj jobban tetszett, szal errol ennyit.

Nem tudom mire pontozam. Szegyen volt de azert nem kapcsoltam ki. 2/10 es filmeket vegig sem nezek. Legyen mondjuk 4/10

A CGI AL G Rythimnel kifutottak a manibol? borzalmas volt. A Jordanes resznel levegot nem mertem venni de elore tudtam, hogy mi lesz es az elsutott viccet is meszirol ki lehetett szagolni.
    Nem tudom, hogy a film karakterek behozatala a hatterben csak poen volt vagy egyenesen kiraly de egy valami biztos: eszmeletlen zavaro volt es elvonta a figyelmemet mert allandoan azt probaltam nezni, hogy hany karaktert ismerek fel.
    Remelem a magyar szinkron kicsit szinesebb egyeniseget tud majd festeni Lebronnek mert angolul nagyon szar volt a csavo. Monoton es erzestelen.

edit: Elmentem IMDB re, hogy pontozzam. Ott is 4/10 en all.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.07.18. 19:00:54