1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Pig (2021)

Hát, jól átbaszott az imdb... 7,9-re van értékelve ez a gennyes fos a kommentem írása idején, viszont nem kizárt, hogy fog ez lejjebb menni, de akkor se tudom felfogni, hogy ki értékelte fel ezt ennyire.
    Cage neve már eleve nem volt túl kecsegtető, de azt hittem az értékelések alapján, hogy ez kivételesen jó lett. Nem is csalódhattam volna nagyobbat. A sztori nagyon hasonlít Tony Jaa "A Sárkány bosszújához", mert itt is egy állatot kell megtalálni, csak nem elefántot, hanem egy szarvasgombakereső disznót.
    Nos, vegyük ki Tony Jaa filmjéből a látványos üldözéses akciókat, a golyózáport, a robbanásokat, az akrobatikus kaszkadőrjeleneteket, a csontzúzós fight-okat, és megkapjuk a Pig-et.
    Az egész filmnek semmi értelme nincs. Keresés közben ide-oda mászkálnak helyszínről helyszínre, majd mindenütt pofáznak egy sort jellegtelen faszságokról, és továbbállnak. És ebből tevődik össze a sztori. Olyan dögunalom volt ez a másfél óra, hogy felsírtam örömömben, mikor megláttam a stáblistát.

2/10