1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    Black Widow (2021)

Tegnap végre megint mehettem moziba. Nyilván mire esik egy képregény-imádó választása, természetesen a legújabb Marvel-üdvöskére.
    Azt kell mondjam, én nagyon jól szórakoztam. Megtudunk egysmást a karakter elöéletéröl, kellö mértékben van benne dráma (nyilván a karakter és elöélete valamilyen szinten kötelez a drámára), akció is böven, a poénok ültek, nem vitték túlzásba, viszont pont akkor jöttek, amikor szükség volt rájuk (de ezt már megszokhattuk a Marveltöl).
    Amit sajnálok, hogy a fögonoszt megint nem bontották ki rendesen. Ott van a háttérben, tudjuk, hogy ki ö, már a film elejétöl, de az igazi motivációját (nyilván a világ irányításán kívül) nemigen tudjuk meg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Taskmaster nem az igazi fömufti a filmben, pedig a trailer alapján erre gondolhatna az ember. Meg itt nöt csináltak Taskmasterböl, holott a képregényekben férfi a karakter, bár itt a sztori miatt érdekes lett volna egy férfi karakter.

Összességében megérte nekem a két óra 10 perc, a stáblista utáni jelenet pedig érdekes dolgokat vet fel a 4. fázis jövöjére nézve.
    8/10