[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #103567 Jurisics Világa: Fallen Kingdom
Már majdnem el is felejtettem, hogy ennek van második része de hála Netflixnek tegnap végre sikerült megnéznünk. Biztos egy kő alatt éltem az elmúlt években, vagy csak nem figyeltem de meglepő volt, hogy a trailerekben kb csak a film első 30 perce volt benne. Ami utána jött, az talán még jobb volt! Hatalmas pirospont, hogy anno nem spoilerezték el az egész filmet.
Talán az első Jurassic film ami nehogy az előző 2015-ös filmhez de majdhogynem a legelső filmhez is felért. A szereplők jók voltak bár Cris Pratt mintha kicsit untabban hozta volna a figurát, mint a 2015-ös filmben, de talán ez volt az első J film amiben VOLT értelme a kisgyerek karakterének, ugyanis derült ki róla 1-2 dolog.
Bár volt benne pár logikátlanság
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Miért egy aktív vulkánon csinálták meg parkot? Nem tudták ez anno észrevenni. Egy vulkán tarthat akér 100-200 éves szüneteket is egy kitörés között, de bármilyen geológus meg tudja mondani nlmi felmérés után, hogy mi a helyzet.
2. A Sorna (Site B) sziget el lett felejtve? Ott is dínók éltek. Vagy ez a két szigetes dolog át lett írva?
3. Ha nincs is két sziget megvan a technika (sőt az elmúlt 20 évben csak tökéletesedett) hogy hogyan lehet dínókat csinálni. Szóval miért sír mindenki a sziget miatt, hiszen meg lehetne csinálni bárhol máshol is ugyanazt?
4. A végén annak a 20+ állatnak a kiengedése úgy lett felvezetve, mintha itt most valami világfordító esemény következne be. Pedig szerintem max egy hét lenne újra összevadászni ezeket a dínókat, ha ugyan nem pusztulnak el a gyökeresen más klíma+növényzet miatt.
Ettől eltekintve egy igazán élvezetes és jól összerakott film volt. Várom a harmadik részt.