[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #103044 De van még pár gondolatom a filmről.
- Bruce Lee. Merthogy jaj meg lett alázva...én nem éreztem megalázásnak, csak hát Bruce főleg a tragikus sorsa miatt is olyan ikon akit nem szabad piszkálni, vagy viccelni vele? Egyébként hogy mennyire volt nárciusztikus, vagy mennyire nem...meg az olyan locságások ,ogy jaj ne már hogy egy sima kaszkadőr(aki egyébként a film szerint katona volt, ) legyőzze...nem is győzi le, mindegy. Szóval a lényeg, hogy milyen volt a valós Bruce Lee, hát nem egyformák ám a vélemények, ahogy kissé utána olvastam. Bemutatott egy verziót. ennyi.
- Hogy nem szól semmiről, meg érdektelen jelenetek, tehát nem csak a nosztalgia van itt. pl: Leo párbeszéde a kislánnyal, az ilyen jelenetekre kicsit jobban érdemes figyelni. Persze nem mindenki fogékony rá. Nem vagyunk egyformák.
És nyilván sokaknak azt se érdekes, hogy minek mutogatta Margot Robbie/Shanon tate-et, legfeljebb sokan elolvasták hogy mi volt a Mason bandával, és nagy ügy.
Ez tényleg csak akkor tud érdekes lenni, aki ismeri azt a korszakot, hangulatot filmeket.
Apróság: de vajon hány nézőnek jutott eszébe, hogy hogy Leo di Caprio karaktere, egy Corbucci filmbe megy szerepelni?Vagy Nagy szökés jelenet? Ki emlékszik még Steve Mcqueen-re? 40 éve halott.