1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Volt egyszer egy Hollywood.

Jó én szeretem QT filmjeit. És olvastam hogy más lesz mint az eddigiek. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz ez unalmas? Hogy nosztalgiázik ott Hollywood-ban?
    És nem. Persze megértem, biztos sokaknak unalmas, de még se volt az pedig a film nagy részében azt látjuk hogyan telik el egy színész, meg egy kaszkadőr haverja egy napja! De ott a nagyszerű színészi játékuk, és nem csak csak szimplán egy napjukról szól, hanem tényleg az akkori világ és hangulat bemutatása, nosztalgiázása.
    Ez sokkal inkább működik mint a furcsán szürreálisan megfiatalított de Niro.

Amikor pedig már mégis unalmassá válna, hát Tarantino nagyon ért a feszültségkeltéshez. Még úgyis , hogy a jelenetből nem lesz végül akció. Brad Pitt a sivatagban...

A vége..na igen, az már a klasszikusnak mondható véres őrült kaszabolás.

Igazából ez a lényeg
    A Becstelen Brigantikban egy mozival! öli meg a nácikat és Hitlert. Akiket ügye utál
    Itt egy kaszkadőr, és egy lecsúszott színész öli meg azt a gyilkos bandát, akiket szintén utál, hiszen jelképei lettek egy korszak végének.
    Tarantino a saját eszközével, amit szeret, a mozival a filmmel áll bosszút, és szolgáltat fura igazságot.