[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen ezért nem értettem, hogy miért fanyalognak annyira egyesek a t2 utáni folytatásoktól.Maga az alapötletek nem voltak rosszak csak a kivitelezés.
T3ban a csaj terminátorral, és ,hoy nem John a fövezér hanem az addig még alig ismert felesége.T4ben meg már szó sincs a feleségéről hanem ismét Joh a vezér.
T5 ben ,meg tul hangsúlyos lett az időutazgatás
De ezért is mnem emlitettem ezeket, mert elvileg ezeketem vették figyembe a folytatsban, de ha egy kerek egész trilóit vagy többet akarnak belöle ahhoz elenedhetetlen lenne, a ejezése, hogy ki ,hogyan semmisitik meg a robotokat vagy épp az utolsó embert ami lezárta volna az egész terminátor sorozatot.
DE ahoz képest, hogy globális szinten történik meg a gépek emberek elleni harca, mindig csak amerika van benne, szó sem esik, már részekről.Pedig mindenhol lehetnek kis túlélő ellenáló csoporto akiknek megvan a vezére, igy hiba is nyiják ki bármikor John-t ha épp a ruszkiknál szergej meg talál egy sebezetőséget amivel legyözik a gépeket.
Regeteg meválasolatlan kérdés és téma lehetett volna amire lehetett volna épiteni egy uj folytatást,de ehelyett csak ujraforgatták az elözöeket, ami főleg azért is történhetett meg, mert más a mostani generáció a 30 évvel ezelötti részeket nem is látta nem is tdja, hogy miről szólt igy kellett egy aktualizált PC korrekt verziót is gyártani belöle