1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Terminator.
    Pont ugyan ez a vééleményem, hogy ugyan azt a rókabőrt ujra lehuzták amit az eslő részt csinált szinte minden jelenetnek megtalálni a árját az elözö részekből.Még azokből is amiket állitolak nem számítanak.
    És sajnos itt is felültek a CGI vonatra és elutaztak a hihetenlen országba vele. Pedig az eslő két rész pont azért volt jó,mert nem akartak elrugaszkodni a valóságtól

Én azt vártam, hogy ebben a részben tényleg ott folytatják ahol a T2 abamaradt és most majd láthatjuk, hogy hogyan kezdődőtt el mégis csak a végzet napja . arra már lehetett volna épiteni egy folytatást ami már a jövöben a harcokról szol és az esetleges siker vagy kudarcról.
    Anna k lett volna értelme és egy kerek egészet alkotott volna.Már kezdtem bizakodni az első 5 perc alatt, kb azt az irányt kellett volna követni.
    De igy csak ugyan azt a filmet látjuk már hatodjára az éppen aktuális technikai szinten.