1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Gemini Man

Szinte elvárások nélkül ültem be rá, főleg a HFR miatt, és nagyon tetszett. Mármint főleg a technikai oldal. Voltak benne iszonyat jó jelenetek, amikor direktben az arcodba demózták mire képes ez a tech. Gamerként pedig nem kell magyaráznom, hogy mennyi különbség van 30 és 60, pláne a 120 fps között. Az akciók szinte lemásztak a vászonról, és a 3D is kellő mértékben egészítette ki az impozáns összképet. Will Smith abszolút jól hozta mindkét énjét. Éééés kb ennyi pozitívumot tudok mondani, a sztori amúgy klisés és kiszámítható, meg kb 2 mondatban összefoglalható. Kár érte, mert ha eköré a látvány köré építenek valami normális történetet, hátteret, akkor hatalmas siker lehetett volna... így viszont bukta party, ahogy a bevételeken is látszik. Viszont a HFR egy fantasztikus dolog, és remélem egyre több filmet láthatunk majd ilyen verzióban is. Most képzeljetek el egy Avatar-t így... hmmm, fincsi.

Ja, pontszám. Mivel moziban láttam, teljes pompájában, így nekem 7/10, de ha itthon láttam volna, akkor valszeg olyan erős 5/10 körül adtam volna neki.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.10.23. 23:08:11