1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Brightburn (2019)

Ugy ultem le a film ele, hogy egy negativ szuperhos tortenetet fogok latni, es a karakterfejlodest hogy hogyan is lesz negativ "hos" belole. Igy eleg nagy csalodas volt a film, mert semmi ilyen nincs benne. Viszont ha ugy tekintek ra mint sima horrorfilm szuperhos temaban, akkor egeszen jo film.

A fentit viszont sajnalom, mert nagy kihagyott lehetoseg volt. Csak egy jobb iro/rendezo paros kellett volna aki megalkotja a karakterfejlodest. A szineszek szerintem alkalmasak lettek volna ra, es a filmbe is belefert volna anelkul hogy az egeszet atirjak. A filmis csak brutto 90 perc, szoval az ido szukere sem lehet fogni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ehelyett csak annyit latunk, hogy az urhajo atkapcsolja az agyat, es kedves gyerekbol 1 lepesben pszichopata lesz atmenet nelkul.

De mint irtam, horrofilmkent egesz jo. A jelenetek kelloen ijesztoek es brutalisak. Klisekbol erednek ugyan, de az egesz alaphelyzet ad annyi ujdonsagot az egesznek, hogy ujszerunek szamitson.

A latvanyvilag ugyan latszik hogy nem 100+ milliobol gazdalkodnak mint a Marvel/DC, de a koltsegvetesehez kepest jo.
    A szineszek mar kerdesesek. A fobb szereplok (a gyerek es Elizabeth Banks) nagyon jok, elviszik a hatukon a filmet. A tobbiek viszont latvanyosan rosszak, foleg az aldozatok akiknek komolyabb erzelmeket kene eljatszaniuk...

Osszessegeben nagy kihagyott ziccer, nem sokon mulott. De egyszeri filmnek jo.

6/10