1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Bumblebee (Űrdongó) imdb. és I Feel Pretty (Túl Szexi Lány) imdb.

E kettőt több szempont miatt is egy kalap alá veszem most. Fő szempont:

Mindemellett űrdoncsi nagyobb csalódás volt, mint szexi lány. Utóbbitól amúgy sem vártam Oscar-t, de lehetett volna kreatívabb is. Az edzőtermi mosdós jelenetnél inkább tűnt megzakkantnak a csaj, mint sem megvilágosodottnak, de mindegy. A lényeget értettük, s majd megpróbálunk mi is hasonló életszemléletet felvenni, több kevesebb sikerrel..

Visszatérve pár szó erejéig űrdoncsira, a film eleje úgy ahogy van, egy nagy ratyi ultra cgi fostenger, amiről lerí, hogy a mesék meséjének habja, szerintem baromira rossz fényt vet a transformers filmekre. Persze az is csak mese, de legalább törekedtek az élethű-féle érzet megteremtésére. Aztán '87-től már nézhetőbbek a mozgóképkockák, de...mi a tkm-nek kellett ennyi emberi érzelmet belevinni egy robot "agyába"? Vagy én értettem félre valamit a 16-os besorolási kategória miatt, és én kérek elnézést, hogy megnéztem így bőven 40 felett..

A pontszámom is közös, mindkettő 10/3.
    Sajnálom, hiába tetszett mindkettő az asszonynak, most én pontozok és punktum.