1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Mit nem ertesz? El lett magyarazva a filmben (is).
    Oda akart alapbol menni. Meg is jegyezte, hogy ha olyan eros lenne mint alita akkor csak felsatalna.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miutan robot lett azonnal meg is probalt felsetalni

Nem vagizni akarok de en egy 75" es qled filmet neztem valamelyik nap 4K HDR-ban es gecijol nez ki a film.
    Ket dolog zavart CGI-vel kapcsolatban. Alitanak mindig 3 szor jobban mozgott a haja mint Hugonal. Alitanak ketszer hoszabb a haja de Hugonak sem felnyirt haja van. Legalabb fele annyira visszavehettek volna Alita haj mozgasat mikor kozvetlen egymas mellett allnak vagy egymas mogott ulnek a motoron. A masik resz meg mikor Alita oda bujik Ido-hoz es Ido rateszi a vallara a kezet. Ott az arnyekolassal valamit elbasztak mert nagyon latszott, hogy az kamu. Ezen kivul kircsi a film. Mai napig a legeslegjobb anime / manga feldolgozas. Sokkal jobb mint barmi ami eddig kijott. Ha a Ghost in the Shell olyan 6/10 akkor ez minimum 8/10 ha nem 9/10
    En moziban is ketszer lattam. Szerintem eletemben nem neztem meg semmit ketszer a moziban.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.07.20. 21:19:18