1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • darkSectorxxx #102366
    Üdv, gyűjtögetem össze emlékezeteim szerint azokat a filmeket amiket láttam és töbszörnézőseknek ítéltem meg, vagy szimplán csak tetszettek. Próbálom apránként a listát bővítaeni.

Az a baj, hogy iszonyúan sok keleti filmet nem tudok már melyiknek mi volt a címe, csak azt hogy mik történtek a filmben.
    Ha valaki tudna segíteni esetleg, most éppen 2 film kapcsán, szívesen fogadnám. Köszönöm előre is.
    Spoilerben leírom a 2 filmben amiről fel lehet ismerni, ha valaki látta őket, hogy melyik filmek, csak a címüket kéne kideríteni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1:
    Horrorfilm, és a végén az lesz a fordulat, hogy a főszereplő ugye a film végéig azt érzi mintha folyamat fájna a háta meg a nyaka, mintha nagy súly lenne rajta és a végén jön rá, hogy a szellem a nyakában ül végig az átok miatt csak nem tudta ugye!

2:
    Egy krimi, egy nőt keresnek asszem és az a lényeg hogy a végén kiderül hogy megölték és egy kádban találják meg rózsaszirmokkal a fürdővíz tetején
    ha rémlik nektek a 2 film valamelyike akkor szóljatok

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.07.10. 20:57:59