1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    #102361
    Arrival (Érkezés) imdb.

    A film kb 87%-ában szart sem lehet látni mert vagy éjszaka van, vagy szürkület, bár tény, hogy nem is maradunk le semmiféle akciójelenetről.
    Ennek ellenére rühellem ezeket a félig szürkén látható képkockákat. A sci-fiket viszont komálom, így meglestem.
    Az ötlet jó, hogy a csaj látja a jövőt, de ez esetben meg kár feltenni a kérdést magadnak: "változtatnál e a jövődön, ha tudod mi fog történni?"
    Nyilvánvalóan vagy tudod a jövődet, vagy nem, de ha változtathatsz rajta, akkor nem is tudod.. Ha ugyanis többféle jövőbeni esemény "látomásaid" vannak, akkor az már inkább a fantázia világa. Tehát ha olyan szemmel nézem a filmet, hogy a csaj a jövőt látja, akkor okés a sztori, de ne tegyük fel a kérdést: "mi lenne ha?" Mert az lesz amit tudunk. Vagy látszódjon egyfajta víziónak a jövőből, de ez esetben meg érdemes több variációt is láttatni.
    Amúgy összességében mint idegen lény idelátogatós film..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy faszság volt, mert mi az, hogy a csaj menti meg a világot az összefogás ötletével. Mitől? hogy különböző országok értelmetlenül idegen tárgyakra lövöldözzenek?
    Amíg csak azokra lövöldöznek, nincs mitől megmenteni a világot. Nem is beszélve arról, ha a tojás izék meg tudják a jövőt, mi a f@sznak jöttek ide egyáltalán? Maradtak volna a seggükön odahaza, s akkor senki sem lövöldözik rájuk.

    Há nem? Há de!
    10/6.

    War Dogs (Haverok fegyverben) imdb.

    Már az elején lelövik a poént, hogy megtörtént események alapján dobták össze. Kedvenc jelenetem:
    Amikor a dagi drogért beugrik a régi haverhoz, de nincs otthon. A néger utcagyerekek meg átb@sszák a fejét, hogy majd ők adnak neki olcsóbban is. Aztán egy kicsit elszabadulnak az indulatok, pedig a dagi csak játszani szeretett volna velük...
    Simán el tudom képzelni, hogy ez a valóságban is megtörtént pl.
    A finálé viszont tuti megjátszott happy anding volt. Ha stukket nyomok valaki homlokára, majd szánalomból elengedem, annak nem adok később sem egy valag pénz lelkiismeret furdalásból. Örüljön a kis dagi, hogy nem lőttem le.
    10/8.

    Percy Jackson: Sea of Monsters (P.J.: Szörnyek tengere) imdb.

    Jó kis fantasy...lett volna, ha a fő gonosz jólfésült selyemfiú nem full idióta: feléleszteni egy olyan szörnyet, aki mindent elpusztított maga körül anno, egy igazi f@szság. Mégis mit várt? Együttérzést? Hálát? Persze, hogy eledel lett a végén.
    A küklopsz is felcseszte az agyamat a napszemcsivel. Ha felveszi, akkor senki sem fogja tudni, hogy ő küklopsz? Plusz este meg már sz@rt sem lát benne.. A beképzelt harci pipikről meg már inkább nem is mondok semmit. De valaki lepofozhatta volna őket igazán, csak hogy érzékeljék már ki is a pasi. Egyszer nézős volt.
    10/3.

    One Fine Day (Szép kis nap!) imdb.

    Ezt is szépen lehúzták 6,5-re. Azért attól már csak GC és MP szereplése miatt is többet kellett volna adni.
    Ezeket a figurákat kevésbé profi színészek még rosszabbul adták volna vissza szülőként.
    10/7. Mert lekötött, de nálam ez is egyszer nézős marad.


    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.08. 10:09:00