1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BenedekFeco
    Captive State

A nyitó jelenet az nálam betalált, de aztán valahogy nem akart összeállni. Folyamatosan történik benne valami, mégis olyan meh az egész. Több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol és egy-két helyen látszik a költségvetés hiánya is. Viszont egy pár jelenet meg annyira el van találva hangulatilag, hogy üt (nálam) nagyon. Engem a végén a csavar (a videoval) is meglepett, nem számítottam rá.

6/10

Rasszista megjegyzés:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt már pár filmnél már megemlítettem azt hiszem. Miért nem lehet a fekete színészeknek normális fekete szereplőket alakítani. Mi a nyavajának kell ezt a tipikus "gettónigger" figurát tolni? Tényleg ez a "fekete kultúra", ezt kell elfogadnuk, tisztelnünk? A "Rim of the World"-ben a kis feka srác, még csak a Nickelodeon-on szerepelt gyereksorozatokban, már akkor ezt a gengszterszerepet tolta csak kicsiben, a transzformerszben is meg ebben a Rimben is kinyitotta a száját és ömlött belöle fekete sz@r. Ebben az Elrabolt világban is annyira de annyira ellenszenves volt a srác meg a testvére is, hogy az valami katasztrófa. És akkor nagy kedvenc pl a "Straight Outta Compton", imádom, de B+ az 30éves sztorit dolgoz fel. Ez az egész Gettó-izé kábé akkor volt utoljára menő :)