[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egyenlöre én is szkeptikus vagyok ezzel a terminátorral.
Kezdjuk ott, hogy hol van John connor? vagy a pol. korrektség jegyébe átmuttették növé, hogy it tévesszék meg a robotokat ? Mert Sztem a cristian Bale féle terminátor nem volt olyan rossz, valami hasonlóra számitottam, most is, hogy a második terminátor rész után, most meg majd elindul az itélet nap és szépen bemutatják az egész elterjedését ami a következő részekhez alapot adhat.A Bale féle részben legalább valami hasonló volt, nem csak 4 ember probálja felvenni a harcot.
De itt egyenlöre ennek nyoma sincs.
A régi résznek pont az volt a varázs, hogy minden hihető és valóságosan volt megcsinálva. attól , hogy terminátor volt, még nem repült 20 métert senki sem egy utéstől benne, nem voltak harc közben legugolva pozolós meg ugrás közbe belassulós részek. És mind mellett, nem nyeszlet fius lányok vagy lányos fiuk voltak benne.
Egyenlöre a látott szereplök közül csak a két régi hozza azt a stilust aminek kell, a többi nem ez a stilus.