[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #102138 Ocean's Eight (2018)
Nem rossz film, de valami hianyzott belole. A karakterek jok, a szineszek jok, a rablas otletes es melto az Ocean's filmekhez. De megis unalmas, es ez fokepp a forgatokonyvirok hibaja.
Problem #1: Semmi komoly fordulat nincs benne, a rablas semmi komoly nehezsegbe nem utkozik. megvan a terv, vegigcsinaljak es orulnek. Ennyi.
Problem #2: Szamukra nincs fordulat, de nekunk nezoknek azert akadnak, de ez kimerul annyiban hogy utolag a szankba ragjak hogy nem is az tortent amit lattunk...
Es nagyon kiszamithato volt az egesz. Nem ugy ertve hogy elore tudtam mi fog tortenni, mert nem. Hanem ugy ertve hogy a reakciom minden fordulatra egy "meh" volt. Mar lattunk ilyet 100x. Ha ez lett volna az elso ilyen film akkor persze aradoznek rola hogy hogy padlot fogtam a meglepetesekben, de ez a sokadik ilyen film...
Aki persze imadja az ilyen "heist" filmeket, annak ez is tetszeni fog, de en nem vagyok olyan nagy rajongo, az elozo Ocean's filmek sem annyira a kedvenceim.
Osszefoglalva: becsuletes iparosmunka aminek nincs lelke.
6/10